dimecres, 2 d’abril del 2014

Nou disseny al bloc de Dàlia!

Benvinguts de nou al bloc!!

Veieu el bloc diferent? Avui dediquem l'entrada al total redisseny que hi hem fet a la pàgina, ja que un nou inici del bloc és mereix també un disseny nou.

El nou  format del bloc està pensat com una pàgina web per Dàlia, on es poden trobar totes les dades necessàries de la nostra empresa, els nostres productes i novetats, noticies dels nostres clients així com fotos dels diferents muntatges que hem fet per a ells i una novetat; el consultor de parament de taula.

El nou format té dos menús diferenciats perquè es pugi trobar la informació més fàcilment, classificada i de manera clara.  Al menú de dalt hi podeu trobar tres seccions, el consultor de parament taula, la galeria de muntatges i Dàlia.
  • El Consultor de Parament de la taula és una novetat que hem incorporat en aquest nou disseny, hi podeu trobar tota la informació necessària sobre el protocol del parament de la taula, com s'han de posar els plats, a quina distància de la taula, els elements de decoració recomanats, com es col·loquen els gots, plats, coberts i els diferents tipus que hi ha.... tota la informació que necessiteu la podreu consultar, i si teniu algun dubte, el deixeu als comentaris i la respondrem encantats.
  • La Galeria de Muntatges hi podreu trobar tots els muntatges que hem fet des de Dàlia per els nostres clients, amb les fotografies, el nom del client i la fira on es van portar a terme.
  • Dàlia és l'apartat dedicat a la nostra empresa, on podreu trobar qui som, a què ens dediquem, on ens podreu trobar i el nostre contacte, perquè així podeu conèixer una mica més Dàlia.
Al menú lateral, hi podreu trobar un mapa de la web, amb tots els apartats del menú principal, així com les icones que enllacen  a les xarxes socials de Dàlia, el Facebook, Twitter i Instagram.

També, hi trobareu les entrades antigues, ordenades per mesos i anys, per si voleu rellegir-les o mirar que hem publicat anteriorment. Finalment, la llista de paraules clau per si voleu trobar totes les entrades dedicades al tema que us interessa.

Esperem que el nou disseny del bloc us agradi tant com a nosaltres i gaudiu cada dimecres amb Dàlia!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada