dimecres, 9 d’abril del 2014

Coleccó Prija: La nou de macadàmia

Bona tarda!

Benvinguts a una nova entrada al bloc de Dàlia! Avui us parlarem de les propietats de la Nou de Macadàmia, un dels principals components de la nostra col·lecció de productes Prija. 

Aquesta planta, és un ingredient molt important dintre dels xampús, cremes, sabons, suavitzants.... perquè té moltes propietats beneficioses pel cos que combinen molt bé amb la resta de components, donant la naturalitat, el seu valor afegit, als productes d'aquesta col·lecció.

La Nou de Macadàmia o Nou Verda és el fruit d'una planta que creix a les illes Hawaii, és una planta màgica, l'única que té fruits i flors al mateix temps. . Els productes elaborats amb aquest fruit sec es fa amb l’oli que s'obté pressionant en fred les nous.

Aquest oli posseeix extraordinàries propietats emol·lients i juntament amb  la combinació de les propietats antirradicals  és un gran  re-constituents de les cèl·lules a més d’atorgar una extraordinària tonicitat a la pell.


L'oli de macadàmia té un alt contingut en àcid palm oleic, àcids grassos mono i insaturats. Es troba de forma natural en la pell dels bebès, però a mesura que s'envelleix, la quantitat d'aquest àcid disminueix. La macadàmia actua com a antioxidant i retarda l'envelliment. Conté molta vitamina E. És un excel·lent hidratant i suavitzant per a la pell cremada o madura. Té propietats calmants i suavitzants gràcies a ser ric en àcids oleics, linoleics i esterols.



Compta amb un alt contingut de substàncies antiinflamatòries, per la qual cosa es recomana per a pells sensitives i irritades, a més ajuda a hidratar la pell cremada pel sol o per exposició al foc. Crea un mantell protector per a la pell, evitant l'aparició d'estries.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada