dimarts, 22 d’abril del 2014

Muntatge al Restaurant Galicia Mar

Bon dia!

Benvinguts un altre dimarts al bloc de Dàlia! Molts ja heu tornat de les vacances de Setmana Santa, com us han anat? Nosaltres hem tingut molta feina!!

Aquesta Setmana Santa hem fet un muntatge al Restaurant Galícia Mar de Lloret de Mar, un restaurant especialitzat en marisc situat a primera línia de mar, al passeig Camprodon i Arrieta número 7.

Galícia Mar va rebre el certificat d'excel·lència 2013 que atorga la prestigiosa empresa Trip Advisor, el qual premia els establiments amb més bona opinió pública i més bones crítiques, ocupant, a més el 12 lloc de la classificació dels millors restaurants de Lloret.

Aquest local especialista en plats de peix, marisc, paella i plats de cuina mediterrània té com a especialitat els  Plats de petxines ( cloïsses, navalles, musclos, escopinyes...), Vieira de Saint Jacques, rap amb salsa de mango....

A Dàlia hi vam fer-los el muntatges de les taules del menjador principal, posant camins de taula impermeables i estovalles d'un color llima per jugar amb l'estètica del restaurant.


Des de Dàlia estem molt satisfets amb el resultat, què us sembla a vosaltres??

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada