dilluns, 12 de maig del 2014

Vestint el Restaurant Thiara Lounge de Lloret de Mar

Bon dia!

Benvinguts un dimarts més al bloc de Dàlia!! Estem encantats amb la feina que estem tinguen aquests mesos, com ja us hem anat comentant no parem! Fem molts muntatges a diversos restaurants i estem encantats de poder compartir el resultat amb vosaltres aquí al bloc!

Aquesta vegada, tornem un altre vegada a Lloret de Mar! El restaurant al qual hem fet un muntatge aquesta vegada és el Restaurant Thiara Lounge de Lloret de Mar.

Hem fet un redisseny complet al restaurant, vestint-lo de dalt a baix. S'han buscat uns camins de taula que fessin joc amb l'estampat de les cadires, étnic i florarl, juntament amb uns tovallons que hi contrastessin i hi anessin a joc. 

Dàlia Restaurant tèxtil Estovalles Lloret de Mar

 Seguint aquesta línia hem seguit amb tres colors.  El color verd, a joc amb l'estampat i el color de les cadires,  ha jugant també amb el color de les estovalles, obtenint així una gama verdosa i turquesa molt atractiva per la vista i que lliga molt bé amb tota la imatge en conjunt.

Dàlia Restaurant tèxtil Estovalles Lloret de Mar

El color vermell ha estat l'altre color escollit per Dàlia per vestir el restaurant Thiara Lounge. Seguint la ñínia marcada en la tonalitat verdosa, també s'ha jugat amb l'estampat roig i taronja de les cadires. EL camí de taula s'ha escollit amb els mateixos tons, sempre seguint una mateixa gama de rojos, taronges i vermells.  Les estovalles, juntament amb el camí de taula fan un bon conjunt de contrastos, que sumant-li els tovallons negres, llueixen més que mai. 

Dàlia Restaurant tèxtil Estovalles Lloret de Mar

Finalment, el color blau ha estat l'últim utilitzat. Aquest color s'ha escollit en una tonalitat més fosca, el color blau marí o blau fosc dels sofàs utilitzats com a respatller i dels tapissats de les cadires. Aquest blau conjunt perfectament amb el color del camí de taula així com contrasta amb el color crema dels tovallons. El punt de color li posen els coixins, amb un blau més elèctric que contrasta amb el blau marí així com els coixins amb tonalitats rosades, vermelloses i crues, a conjunt amb  l'entapissat vermell de les cadires.

Dàlia Restaurant tèxtil Estovalles Lloret de Mar

Des de Dàlia estem molt orgullosos d'aquest projecte, ja que ens ha donat una gran oportunitat per crear diversos muntatges i poder jugar amb tonalitats i materials diversos.

Ens veiem a la propera entrada!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada